OFERUJE USŁUGĘ PRANIA TAPICERKI ODKURZACZEM KARCHER puzzi 8/1c lub 100 PRZY UŻYCIU ŚRODKA RM 760
W SKŁAD USŁUGI WCHODZĄ
- PRANIE FOTELI PRZÓD (NA ŻYCZENIE DEMONTAŻ)
- PRANIE KANAPY
- PRANIE WYKŁADZINY
- PRANIE ZAGŁÓWKÓW
- PRANIE BAGAŻNIKA
KOSZT USŁUGI TO 150 ZŁ W PRZYPADKU CZĘŚCIOWEJ USŁUGI LUB MOCNO ZABRUDZONEGO AUTA NEGOCJUJEMY CENĘ.MOŻLIWY DOJAZD DO KLIENTA
czy pranie odbywa się niezależnie od pogody czy musi być słońce?
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Ja równiez mam pytanie.
W twoim ogłoszeniu napisane jest że za 100zł bardzo wiele rzeczy pieresz, ale nie ma napisane nic o boczkach w drzwiach. Jak zawsze prałem auto to standardem było pranie foteli z zagłówkami boczków oraz podłokietnika (jak był) w związku z tym mam pytanie jaka cena jest za taką usługę?
Hidd3n, średnio zabrudzoną Octavie w 4 godziny razem ze schnięciem pod warunkiem że nie pada wtedy schnie w garażu co wydłuży usługę.Co do pranie niekompleksowego cena do negocjacji napisz co chcesz wyprać. g4cek, w tej cenie są boczki i podłokietnik
Ja polecę usługi Marcina (marcello). Na mojej budowie zaczął od uprania mojej i kolegi Avensis, potem podłączyli się koledzy z Fabii i Focusa. A w ślad za nim jeszcze kilka aut, zarówno małych (Yaris) jak i dużych (uświniony do granic możliwości Sharan czy Navara). Generalnie wszyscy zadowoleni zarówno z jakości usługi jak i wynegocjowanej ceny.
W każdym razie robota wykonana
Ważna informacja od poniedziałku 27.05 piorę tylko z dojazdem dla forumowiczów którzy zdecydują się na usługę kompleksowe pranie + mycie szyb + nabłyszczenie elementów z tworzyw sztucznych jedyne 100 pln
Mogę z czystym sumieniem polecić usługi kolegi Marcello01. Uprał 2 tygodnie temu moją niepraną od nowości O1 i robota została wykonana super dokładnie. Różnica w aucie jest ogromna, także jak za tą cenę, to myślę, że w Wawie nikogo lepszego nie znajdziecie!
Komentarz